Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HUUB Agilis märkäpuku2 vuoden kehitystyö Brownlee veljesten kanssa on tuottanut puvun, joka kerää ylistysanoja molemmilta olympiamitalisteilta. 

Veljeksillä oli kaksi toivetta:

  1. Uida kuin heillä ei olisi märkäpukua koko vetosyklin aikana.
  2. Saada lantio ja jalat niin ylös kuin mahdollista ja pitää ne siellä. 

Nämä kaksi yksinkertaista toivetta saivat meidät tutkimaan materiaaleja, niiden venyvyyttä ja miten ne käyttäytyvät venytettynä. Sitä kautta kehitimme Arms Neutral™ hihojen sijoittelun, jolla vähennetään käsivetojen aikaista puvun tuomaa rajoittuneisuuta 50%:lla! Tällä tavoin voit uida altaassa oppimallasi luonnollisella vetotavalla ilman rajoituksia.

Uudet kelluttavat materiaalit tarjoavat ennen näkemättömän kelluttavuuden alaraajoissa ja nosteen jaloissa. HUUBin exclusiivinen +43™ kelluttava vaahtomuovi tarjoaa 43% enemmän kelluttavuutta kuin tavallinen neopreeni. Tyypillisesti märkäpukujen valmistajat lisäävät extra kelluttavuutta lantion ja lonkan seudun alueille, mutta tässä puvussa +43™ materiaali on nostettu vieläkin ylemmäs, jotta jalat saadaan mahdollisimman ylös ja lähelle veden pintaa. Kiitos Alistairin, Jonnyn ja professori Huub Toussaintin panostuksen, voimme nyt vakuuttuneesti sanoa, että ei ole nopeampaa pukua. Triathleetit ovat pitkään odottaneet tällaista pukua, jossa ei ole tehty kompromisseja. Alistair ja Jonny eivät uhraa suorituskykyään minkään takia, joten ei ole ihme, että he kehuvat pukua. He sanovat, että tämä TODELLA on paras puku missä he ovat ikinä uineet.

Hinta alk.695.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
HUUB Agilis märkäpuku koko S695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko M695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko MT695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko ML695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko L695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko XL695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko ST695.00 €
HUUB Agilis märkäpuku koko SMT695.00 €